Här är några av våra underbara brudpar Vi har arbetat med

Amanda & Erik

Amanda och Erik gifte sig en solig vårdag i april i Djurö kyrka och festen höll till i Motorverkstans lokaler som är en dold liten pärla precis vid vattnet.

 

Temat gick i aqua & lemon och dukningen 

 

Så här tyckte paret om Memory Event

Mimmie & Micke

Mimmie är en riktig båttjej uppvuxen på Lidingö varför ett bröllop i Lidingö kyrka med båttransport till skärgårdsidyllen Fjäderholmarna kändes passande. Paret gifte sig en härlig juni-dag

Andrea & Jonas

 

Andrea och Jonas gifte sig i Beda kyrka en augustidag och festen höll på i dagarna tre på det pampiga Haga slott!

Johanna & Anders

 

Johanna visste precis vad hon ville ha, ett storslaget tältbröllop på västkusten i föräldrarnas hästhage nere vid vattnet. Det skulle vara stora äkta mattor utlagda, små loungegrupper, amningsrum, redig bar och fin toalett. Sagt och gjort sa vi och lyckades efter mycket bärande, grävande och planerande iscensätta deras drömbröllop med en ceremoni vid vattnet.

ERIKA & KONRAD

Erika och Konrad gifte sig en solig sommardag i augusti i en vacker familjär utomhusceremoni vid ...  och festen höll till i majestätiska XX.

 

Temat gick i vitt, silver & guld och dukningen 

 

Så här tyckte paret om att arbeta med Memory Event:

Roslana & Victor

Roslana och Victor ville ha ett annorlunda bröllop där det var fokus på en ordentlig fest, i början var det tal om att planera bröllopet i Cap d'Antibes, sen blev det planer på Mauritius och det slutatde med att bröllopet tog plats i New York istället. 

 

Så här tyckte paret om Memory Event