Nadine Schultz, grundare av Memory Event

Foto: Patricia Thern

VAD kostar det?​
Alla festligheter är unika och det avspeglas även i priserna. 

 

Pris Bröllopskoordinator
 
En bröllopskoordinator kostar från 3 500 kr, beroende på antal gäster och omfattning av bröllop. För bröllopskoordinator utgår vi från följande priser:
  • ​3 000 kr inkl. moms för Kick-    start paket, 2 timmar konsultation samt checklistor och inspiration
  • fr. 4 500 kr ex moms för     Bröllopskoordinator på bröllopsdagen
  • fr. 24 000 kr ex moms för total Bröllopsplanering
 
Pris Eventkoordinator
 
För event tar vi betalt efter antal gäster och beräknade planeringstimmar, vill ni endast anlita oss som konsult tar vi 995 kr/ tim ex.moms
KOntakta oss

Tel. +46 (0) 8 559 236 69

Mob.+46 (0) 739 975287

 

info@memoryevent.se

Memory Event skapar minnesvärda upplevelser oavsett prislapp.

 

Memory Event är en nyskapande och kreativ eventbyrå i Stockholm med kunskap och erfarenhet från att arrangera alltifrån stora företagsevent, kontorsinvigningar, butiksmingel och välgörenhetsevent till privata event som bröllop, babyshowers, dop, födelsedagsfester och andra jubileum.

 

Vi är medlemmar i Svenska bröllopsakademin och vår bröllopskoordinator har gått dess utbildningar.

 

Under sommarmånaderna är majoriteten av våra uppdrag bröllop, där vi som bröllopskoordinator tillsammans med brudparet förverkligar deras drömbröllop. Löpande under året utför vi privata event, företagsevent, invigningar och kick-offer.

 

Våra ledord är personlighet och maximal utdelning för kunden där personlig touch, lyhördhet, kreativitet och service är i fokus. Vi bjuder på välregisserade bröllop och event med det lilla extra. Oavsett om vi arbetar med ett intimt bröllop för tiotalet gäster eller med ett storslaget lanseringsevent så ser vi till att gästerna får en personlig känsla och en känsla av exklusivitet.

 

Vi har ett stort kontaktnät och kan genomföra det mesta och vi vet att hårt arbete, planering, struktur och avstämning är nyckeln till framgång.

 

HUR GÅR DET TILL?
 

Vi träffas första gången på ett förutsättningslöst möte där vi går igenom era drömmar och visioner. Ni får även fylla i ett formulär där vi tydligare kan se vad ni har för förväntningar och visioner. Vi går igenom vad vi kan erbjuda er, våra olika paketlösningar och priser. Därefter, om ni väljer att gå vidare med Memory, ses vi igen på ett mer genomgående möte där vi satt samman förslag efter era önskemål och er budget. Oavsett vilket paket ni väljer finns vi vid er sida som en hjälpande hand.