Vi på Memory Event älskar lyckade tillställningar och som eventdesigner är det vårt arbete att förstå er vision och personlighet och därefter skräddarsy ett oförglömligt event. Memory Event är en full-service eventbyrå som finns vid er sida varje steg på vägen, från planering via produktion, till genomförande och uppföljning. Vi hjälper svenska och utländska kunder som behöver hjälp att planera och organisera privata event eller företagsevent i Stockholm.

 

Vi håller i trådarna från idé till slutförande och utvecklar och bearbetar ert event genom alla faser och på alla nivåer. Under planeringen håller vi en tät kontakt med kontinuerlig avstämning för att se till att eventet får just den personliga prägel som ni vill ha.

 

Vårt engagemang gör att vi kan erbjuda en minnesvärd upplevelse för alla grupper. Vi har erfarenhet av såväl födelsedagsfester, babyshower, dop, möhippor, svensexor, affärsresor, företagsevenemang, kick-off, möten och konferenser. Vi som eventarrangör i Stockholm kan bistå med allt från koordinering på plats till att leverera ett komplett, klart evenemang.

 

För oss är varje festlighet unik och vi lägger ner själ och hjärta i alla projekt. Inget event är för stor och inget kalas är för litet. Oavsett storlek ser vi till att det blir en dag att minnas!

 

FÖRETAGSEVENT

 

Memory Event ordnar konferenser, kontorsinvigningar, kick-off, teambuilding och personalfester. Aktiviteter och nöjda medarbetare är en viktig del av både intern och extern kommunikation och vi kan ordna personliga tillställningar och resor som passar just er arbetsgrupp!
Eventplanner, företagsevent
Eventkoordinator, festfixare
PRIVATA EVENT

 

Vi har arrangerat både vilda födelsedagsfester, överraskande babyshowers, galna möhippor och vackra dop. Oavsett storlek syr vi ihop en fantastisk fest med en unik personlig touch och ser till att skapa maximal stämning.

 

VÄLGÖRENHETSEVENT
 
Välgörenhet ligger oss varmt om hjärtat och vi hjälper gärna med att öka medvetenheten om just er organisation! Vi kan vara behjälpliga med alltifrån idéer på hur man når nya givare, PR, inbjudningar och logistik till sponsring, artistbokningar och presshantering.
Eventkoordinator