Vår bröllopskoordinator kan hjälpa er att planera ert bröllop i Stockholm med omnejd!

 

Har ni kört fast, eller vet ni inte i vilken ände ni ska börja? Låt oss hjälpa er att planera! En erfaren bröllopskoordinator kan hjälpa er med er bröllopsplanering och ni kan känna att ni är i trygga händer genom hela processen. Genom att anlita en bröllopskoordinator som hjälper er hålla i trådarna kan ni göra planeringen effektiv och därmed spara både tid och pengar. 

 

 

Med våra bröllopspaket finns det något för alla. Antingen endast en bröllopskonsultation för att komma igång, eller så hjälper vi er med ert bröllop från början till slut, med valda delar, eller endast bröllopsdagskoordinering.

 

Vi tycker att ni förtjänar en stressfri bröllopsplanering och ett minnesvärt bröllop. Med Memory som er bröllopskoordinator får ni koppla av och njuta till fullo av bröllopsplaneringen och en felfri bröllopsdag!

 

Kontakta oss för ett konstnadsfritt möte där vi kan berätta mer om vad som ingår i våra bröllopspaket!

 

Bröllopskoordinator i Stockholm
BRÖLLOPSKOORDINATOR

 

Det är en dag full av förväntningar och det sista ni behöver är att jaga leverantörer, blåsa ballonger och knyta rosetter! Njut till fullo av dagen och låt vår erfarna bröllopskoordinator sköta arbetet. Memory hjälper er på bröllopsdagen med allt från att pricka av gästerna på båten, samordana leverantörer, dekorera kyrkan och lokalen, assistera toasmaster, till att dansgolvet kommer igång.

 

Här kan ni läsa mer om vad som ingår i Bröllopsdagspaketet

 

Pris bröllopskoordinator fr. 8 500 kr

Bröllopskoordinator i Stockholm
BRÖLLOPSKONSULT

 

Memory hjälper er med utvalda delar av bröllopsplaneringen. Detta paket lämpar sig för er som redan påbörjat planeringen och kanske skickat ut inbjudningar, bokat lokal och musik men kanske behöver hjälp med inspiration, dekoration, budgetplan och struktur.

 

 

Paketet fungerar som en à la carte tjänst och ni får en aktiv roll i planeringsarbetet. Vi delar med oss av vår erfarenhet och kontaktnät och fungerar som bollplank på vägen mot er stora dag. I paketet ingår även bröllopsdags-koordinering.

 

Pris bröllopskonsult fr. 3 000 kr ink. moms

Bröllopskoordinator i Stockholm
BRÖLLOPSPLANERING

 

Vårt stora paket har vi valt att kalla Diamantpaketet. Diamantpaketet ger er den bästa bröllopsupplevelsen utan den stress som ofta följer med bröllopsplanering.

 

Memory hjälper er att förverkliga era drömmar och vi arbetar efter era direktiv från förlovningsdagen till det sista tackkortet skickas ut. Med diamantpaketet ror vi kalaset i hamn efter era direktiv.

 

Pris bröllopsplanering fr. 40 000 kr